Women in Technology Hungary (WiTH) díjátadó

Women in Technology Hungary (WiTH) díjátadó
2024.03.20.

Átadták a Women in Technology Hungary Egyesület (WiTH) és a IVSZ – Digitális Vállalkozások Szövetsége együttműködésében meghirdetett „40 év feletti női példaképek a digitális gazdaság területén” pályázat díjait.

A Women in Technology Hungary (WiTH) és az IVSZ második alkalommal adta át a „40 év feletti női példaképek a digitális gazdaság területén” pályázat díjait. A BME Villamosmérnöki és Informatikai Karán megrendezett gálán idén 4 kategóriában hirdettünk nyertest, továbbá a szakmai zsűri egy olyan különdíjat is átadott, amellyel minden évben egy, a szakterületén kiemelkedően teljesítő pedagógus munkáját ismerik el.

„Hatalmas öröm számomra, hogy a tavalyi kiírás sikere utána idén is rengeteg jelölés érkezett a pályázatunkra. Ez a töretlen érdeklődés megerősített abban, hogy jó úton haladunk és érdemes folytatnunk a Women in Technology Hungary Egyesület munkáját, tovább kell bátorítanunk azokat a nőket és fiatal lányokat, akik nyitottak az informatikai pályára. Bízom benne, hogy azzal, ha megmutatjuk a pályázat során megismert példaértékű szakembereket, kimagasló életutakat, azzal sok pályaválasztás előtt álló lánynak hozzunk meg a kedvét az IT-s karrierépítéshez. Ennek a célnak a további támogatásaként a WiTH idén is számos programot indít, ilyen például a tavasszal induló mentorprogramunk is, melynek keretében az Egyesület tagjai coach, HR, és technológiai háttérrel segítik a pályaválasztásban még bizonytalan lányokat. Nekik innen is üzenem, hogy ha valami, akkor a mai díjátadó bizonyítja számukra is, hogy egyértelműen itt a helyük a szektorban, a társaságunkban!”  – mondta Flakstad Emőke, a Women In Technology Hungary Egyesület elnöke.

Gratulálunk a nyertes hölgyeknek!

További információk itt elérhetők:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090602650952

https://ivsz.hu/hirek/noi-szakemberekkel-mutat-peldat-a-fiataloknak-az-ivsz-es-a-with/?fbclid=IwAR0aGdTABaisIKfQBaVwjsxwE63wqZ4_rZYEW8FvitnXBdl58iQSsshU764

 

20240320_16095920240320_165225

photo 59

Vissza
© 2022 harmonikusneveles.hu – Minden jog fenntartva