Megtartotta alakuló ülését a technológia területén tevékenykedő nők szervezete, a WiTH

Megtartotta alakuló ülését a technológia területén tevékenykedő nők szervezete, a WiTH
2022.05.10.

2021-ben olyan, a technológiai és a digitális világban már kiemelkedő eredményeket elért női vezetőket kértek fel, hogy legyenek tagok, akik példamutatásukkal, szakmai hozzáadott értékükkel és sikerükkel támogatni tudják az alakuló Egyesületet. Digitális gyermekvédelmi szakértőként megtisztelő volt a felkérés.

A Women in Technology Hungary (WiTH) Egyesület 2021-ben jött létre a Vodafone Magyarország kezdeményezésére a Lenovo Magyarország és a BOOKR Kids társalapításával. Az egyesület megalapításával egy olyan közös tudásmegosztó és kapcsolatépítő platformot kívánnak létrehozni az alapítók, amely egyfelől párbeszédet generál a szervezet tagjai között, másfelől inspirációt, mentoringot és szakmai segítséget nyújt a jövő női generációja számára.

Fő küldetésük, hogy olyan programokat dolgozzanak ki, amelyek elősegítik az ágazatban már dolgozó vagy a későbbiekben a technológiai szektor bármely területén, bármely pozícióban dolgozni kívánó nők karrierjét, szakmai fejlődését, a fiatal nők mentorálását.

Vissza
© 2022 harmonikusneveles.hu – Minden jog fenntartva