Együttműködés a megelőzés területén

Együttműködés a megelőzés területén
2023.01.22.

A Civil Akadémia a Radikalizmus Ellen (CARE), és a 6FirmitaS Consulting vezetőivel 2023. január 18-án megbeszélést tartottunk, ahol a fő téma a magánszféra, a vállalkozások hatékonyságának és a biztonságtudatosságának összekapcsolása volt.

A cégfejlesztésben érdekelt 6FirmitaS Consulting olyan képzési programot kínál partereinek, amelyben a Harmonikus Nevelés és a CARE az online és offline térben megjelenő kockázatokra hívják fel a figyelmet, amelyben a szélsőséges magatartási formák jeleit, a radikalizmus folyamatát ismertetik.

Segítik a munkatársaik otthoni szerepeit fejleszteni, amely során gyermekeikkel a biztonságos internethasználatot elsajátítják, hogy jó digitális szülővé váljanak. Segítik a kollégák munkahelyi kapcsolatait fejleszteni, hogy a veszély jeleit időben felismerjék és segítséget tudjanak nyújtani egymásnak, ezzel is támogatva a biztonságos és bizalomra épülő munkahely megteremtését.

https://www.carecafe.hu/esemenyek/a-megelozes-teruleten-az-egyuttmukodest-fokoztuk-minden-ujevi-kivansag-igy-teljesuljon/11938/

Vissza
© 2022 harmonikusneveles.hu – Minden jog fenntartva